Om ca 1 månad firar jag och maken 10 år ti...

img_0110 (MMS)

Om ca 1 månad firar jag och maken 10 år tillsammans, och det ska vi fira i Paris. Idag längtar jag extra mycket dit. Hoppas våren har kommit dit då. Dagar som denna, när jag behöver energiboost så har jag på mig mitt Tomas Sabo - armband med Eiffeltornet i miniformat som berlock på mig. Bara för att påminnas om ljuva tider som kommer.


Just nu går inget som jag vill. Kämpar för...

Just nu går inget som jag vill. Kämpar för mycket, men får lite eller inget för det. Mitt i detta så vill jag att våren ska komma och snöhelvetet ska försvinna. Ja, ni ser ju. Inget roligt alls. Men, men. Det löser sig, det gör det alltid.


Och katten är hemma också, mysigt!

img_0475 (MMS)

Och katten är hemma också, mysigt!


Thaimat i soffan,nyduschad, smågodis och f...

Thaimat i soffan,nyduschad, smågodis och film på tv. Kan inte bli bättre på en helt vanlig torsdag Imorn är det äntligen fredag. Underbart!


Idag springer det gubbar i vår lägenhet. D...

Idag springer det gubbar i vår lägenhet. Det ska fixas med ventilationen. Jag tycker inte om känslan man får när främmande människor grejar och fixar i mitt hem utan att vi är där. Så igår efter matten så plockade vi lite hemma, och tackade vår lyckliga stjärna att vi städade noga i helgen. För fy om det är stökigt hemma, framförallt om andra ser det. Godmorgon förresten!